ПЕРСПЕКТИВИ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ФІНАНСОВО-ГОСПОДАРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ В УМОВАХ РЕФОРМУВАННЯ ФІНАНСОВОЇ СИСТЕМИ КРАЇНИ - Бодаковський, Володимир; Рудик, Ольга (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2025)
Сучасні українські парадигми управління підприємницьким середовищем ґрунтуються на науковому доробку вітчизняних вчених, зокрема І. Франка. Доцільно наголосити на необхідності здійснення декомпозиції фінансово-господарських процесів підприємств для отримання релевантної та своєчасної інформації, актуальним, на наш погляд, є аналіз структури витрат, який дозволяє виявити потенціал підвищення фінансової результативності суб’єктів господарювання.