ІНТЕЛЕКТУАЛЬНІ СИСТЕМИ ПІДТРИМКИ РІШЕНЬ ДЛЯ УПРАВЛІННЯ НАДІЙНІСТЮ ЛОГІСТИЧНОЇ СИСТЕМИ ПІДПРИЄМСТВА З ВРАХУВАННЯМ РИЗИКІВ ФОНДОВОГО РИНКУ - Кривов’язюк, Ігор (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2025)
У сучасному нестабільному економічному середовищі надійність логістичних систем підприємства все більше залежить від зовнішніх фінансових факторів, зокрема й таких як динаміка фондового ринку [1]. Коливання на ринках капіталу впливають на інвестиційні стратегії, операційні бюджети та рівень ризику, тим самим формуючи процеси прийняття рішень, пов’язані з ефективністю та стійкістю логістики. Управління цими взаємозалежностями вимагає комплексного підходу, який поєднує управління операційною надійністю з оцінкою фінансових ризиків.