РОЛЬ ВЕРБАЛЬНИХ ТА НЕВЕРБАЛЬНИХ КОМПОНЕНТІВ У ДІЛОВОМУ СПІЛКУВАННІ - Зілюк, Наталія (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2025)
Ділове спілкування у процесі управлінської діяльності виконує комунікативну (обмін інформацією), інтерактивну (обмін діями), перцептивну (взаємосприйняття і встановлення взаєморозуміння між партнерами під час спілкування) функції. Їх реалізація є передумовою ефективності ділового спілкування. Для цього необхідно, щоб секретар знав і вміло використовував усі його види, типи і форми.