КОМУНІКАТИВНИЙ АСПЕКТ НАВЧАННЯ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ УЧНІВ ЗЗСО У КОНТЕКСТІ ЦИФРОВОЇ ВЗАЄМОДІЇ (НА ПРИКЛАДІ БЛОГ-ТЕХНОЛОГІЙ) - Христич, Ніна; Христюк, Анна (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2025)
З огляду на зростаючу популярність мережевих, мобільних та цифрових ресурсів у всіх сферах людської діяльності, посилюється потреба у створенні якісних і високоефективних освітніх онлайн-продуктів, серед яких важливе місце посідають блоги. У реаліях цифрового суспільства, де учні щоденно користуються комп’ютерами, смартфонами, планшетами, інтерактивними дошками та іншими технічними засобами, використання блогів як інструменту розвитку англомовних комунікативних умінь учнів стає особливо актуальним і педагогічно доцільним.