ЗЕЛЕНЕ БУДІВНИЦТВО В ПІСЛЯВОЄННІЙ ВІДБУДОВІ УКРАЇНИ - Примаченко, Віталій; Дорошенко, Андрій; Чеханюк, Борис; Василенко, Віталій (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2025)
Будівництво є невід’ємною частиною сучасного життя та вважається одним із найважливіших рушіїв економічного зростання будь-якої країни. Враховуючи наслідки повномасштабних руйнувань, багато українських міст та інших населених пунктів потребуватимуть відбудови за сучасними стандартами. У зв’язку із великим накопиченням будівельних відходів, які забруднюють навколишнє середовище, виникає необхідність впровадження екологічного будівництва.