ОБҐРУНТУВАННЯ СТРАТЕГІЧНИХ НАПРЯМІВ РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВА ЗА РЕЗУЛЬТАТАМИ ДІАГНОСТИКИ ФІНАНСОВИХ ДРАЙВЕРІВ - Кривов’язюк, Ігор; Кобиш, Анастасія (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2026)
Нестабільність зовнішнього середовища, зростання вартості фінансування та підвищені вимоги до фінансової прозорості зумовлюють зміщення акценту зі «стратегії намірів» до «стратегії доказів», де кожне стратегічне рішення має підтверджуватися здатністю підприємства генерувати грошові потоки, підтримувати ліквідність і створювати економічну цінність.