ВИКОРИСТАННЯ ЦИФРОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ЯК ІНДИВІДУАЛІЗАЦІЯ ПРИ НАВЧАННІ ІНОЗЕМНОЇ МОВИ В ЗАКЛАДАХ ВИЩОЇ ОСВІТИ - Умяров , Каміль; Макаров , Володимир (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2022)
Сучасний стан розвитку цифрових технологій пред’являє високі вимоги до майбутніх фахівців, які повинні володіти певними навичками та вміннями, що необхідні студентам для самостійного вивчення теоретичного матеріалу, набуття знань та застосування їх на практичних заняттях, тобто вирішувати різні ситуаційні та аналітичні завдання, проводити збір та обробку даних. На сьогодні для досягнення високих результатів, необхідно бути комунікабельними, вміти працювати в команді для вирішення різних ситуацій, шукати вихід в конфліктних ситуаціях, мислити критично і творчо, знаходячи шляхи вирішення проблем з використанням сучасних інформаційних технологій, самостійно працювати над підвищенням власного культурного рівня. Розвиток вищезазначених умінь та пізнавальних навичок студентів в освітньому середовищі відбувається за допомогою цифрових технологій та активного навчання студентів [1, с. 67].