ОСВІТНІЙ ПРОСТІР ВИБІРКОВОЇ ДИСЦИПЛІНИ ПІД ЧАС ВОЄННОГО СТАНУ - Терещенко , Наталія; Малишевська , Ганна; Токменко , Інна; Яніцька , Леся (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2022)
Навчання майбутніх лікарів відповідно до освітньо-професійних програм підготовки (ОПП) передбачає формування у студентів необхідних для їх успішної майбутньої лікарської діяльності професійних та загальних компетентностей. Ґрунтовна науково-професійна підготовка за допомогою ряду вибіркових дисциплін забезпечує індивідуальну спрямованість освітній траєкторії студента-медика, збагачує освітній простір, допомагає формувати у майбутніх лікарів необхідні для них специфічні знання, уміння та навички.