ЛІКУВАННЯ ГЕМОРОЇДАЛЬНИХ КРОВОТЕЧ У ПАЦІЄНТІВ ІЗ СЕРЦЕВО-СУДИННИМИ ЗАХВОРЮВАННЯМИ - Тернопол , Юлія; Лєсний , Вадим (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2022)
Актуальність: кількість пацієнтів із захворюваннями серцево-судинної системи щорічно прогресивно збільшується. З огляду на показники летальності від кардіоваскулярної патології, зростає кількість хворих, які регулярно отримують антиагрегантну або антикоагулянтну терапію.