ЕФЕКТИВНЕ ЛІКУВАННЯ НЕВРОЛОГІЧНИХ ПРОЯВІВ ОСТЕОХОНДРОЗУ ПОПЕРЕКОВОГО ВІДДІЛУ ХРЕБТА НА ЕТАПІ ВІДНОВЛЮВАЛЬНОГО ЛІКУВАННЯ - Костів , Андрій; Костів , Микола; Ямпольська , Тетяна (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2022)
Остеохондроз вважається однією з основних причин болю та дискомфорту у спині. Було описана багато хірургічних методів лікування цієї хвороби. Часто після таких втручань люди стають інвалідами. У гірших випадках може настати смерть. У сучасній медицині допомога пацієнтам з болем у спині є актуальною проблемою. Існує багато різних методів лікування. У своїй роботі ми досліджуємо сучасні немедикаментозні методи лікування.