ДИСЦИПЛІНАРНА ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СУДОВОГО ЕКСПЕРТА: ОСНОВНІ НЕДОЛІКИ ЗАКОНОДАВЧОГО РЕГУЛЮВАННЯ - Сташевська , Ірина (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2023)
Останнім часом до чинного законодавства, яке регулює судово-експертну діяльність в Україні, висловлюється ціла низка зауважень щодо його недосконалості. Однією із найважливіших проблем, навколо якої точаться запеклі дискусії, є притягнення судового експерта до юридичної відповідальності, зокрема дисциплінарної.