ТУРИСТИЧНА РЕКЛАМА КИЄВА - Кротова , Тетяна; Мазніченко , Оксана; Кугай , Тетяна; Осадча , Алла (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2023)
Реклама сформувалася разом із появою відносин торгівлі між людьми ще до виникнення грошей, що виступали як еквівалент товару. На нинішньому етапі. Відповідно до одного з найбільш розповсюджених у вітчизняних фахових виданнях визначень, реклама – це «спеціальна інформація про осіб чи продукцію, що розповсюджується в будь-якій формі та в будь-який спосіб з метою прямого чи опосередкованого одержання прибутку» [5, с. 14]. При цьому відповідно до законодавства України «реклама – це інформація про особу чи товар, розповсюджена в будь-якій формі та в будь-який спосіб і призначена сформувати або підтримати обізнаність споживачів реклами та їх інтерес щодо таких особи чи товару» [1].