ВПЛИВ ЗДОРОВОГО СПОСОБУ ЖИТТЯ НА ПОКАЗНИКИ УСПІШНОСТІ СТУДЕНТІВ МЕДИЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ - Кузнецова , М.; Бібіченко , В.; Кузнєцова , І.; Ковальцова, М. (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2023)
За останні роки визначається чітка тенденція до зростання розповсюдженості хронічних форм захворювань шлунково-кишкового тракту, зокрема печінки.