ДЕРЖАВНІ ФІНАНСОВІ ІНСТРУМЕНТИ СПРИЯННЯ ЗАЙНЯТОСТІ НАСЕЛЕННЯ В КОНТЕКСТІ ВІДНОВЛЕННЯ ЕКОНОМІКИ УКРАЇНИ - Бабаєв , Валерій; Бабаєва , Ірина (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2023)
Воєнні дії на території України призвели до руйнувань та втрат в усіх сферах суспільних відносин і, особливо, в економічній сфері. Безпрецедентні процеси переміщення робочої сили, суб’єктів господарювання, споживачів товарів і послуг, порушення ланцюгів поставок і логістичного забезпечення, фізичного руйнування і втрати виробничих засобів і матеріальних ресурсів, людські втрати та інші негативні впливи значно загострили питання державної та громадської підтримки мінімального рівня доходів населення з територій, постраждалих внаслідок воєнних дій, з метою забезпечення його виживання.