ЗАХОДИ КОРПОРАТИВНОЇ БЕЗПЕКИ ПІД ЧАС ВІДДАЛЕНОЇ РОБОТИ ЗІ КОНФІДЕНЦІЙНИМИ ДАНИМИ - Жалай , Любов; Чибирак , Світлана (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2023)
Безпека є комплексним засобом із захисту інтересів комерційних установ. Вона включає в себе три основні рівні: люди, технології та процеси. І людина є найслабшою ланкою у цій системі [2]. Безпека повинна бути тісно пов’язана з кожним процесом і врахована у кожному управлінському рішенні, особливо якщо мова йде про перехід до віддаленої зайнятості, який супроводжується певними загрозами. Безпека установи не є виключно роботою департаменту, що спеціалізується у цьому питанні, це відповідальність кожного співробітника. Саме тому роботодавець і співробітник увагу мають приділяти питанням захисту своєї діяльності, особливо комерційних і конфіденційних даних.