ВЗАЄМОДІЯ УНІВЕРСИТЕТСЬКОЇ ОСВІТИ ТА СОЦІАЛЬНИХ КОМУНІКАЦІЙ - Астаф’єва , Катерина (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2023)
У сучасному світі, що швидко змінюється, навички соціальної комунікації стали необхідними для досягнення успіху як в особистому, так і в професійному житті. Університети, як заклади вищої освіти, несуть значну відповідальність за підготовку здобувачів з необхідними навичками та компетенціями, щоб орієнтуватися в складному соціальному середовищі, з яким вони можуть зіткнутися протягом свого життя.