ОСОБЛИВОСТІ ПОДАТКОВОГО РЕГУЛЮВАННЯ ІНВЕСТИЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В УКРАЇНІ - Рябенко , Владислав (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2023)
Податкове регулювання інвестиційної діяльності є невід’ємною складовою та одним із основних напрямів держаного регулювання інвестиційної діяльності у загальній системі інвестиційних відносин. Відповідно, даний правовий аспект потребує детального дослідження.