СУЧАСНІ НАУКОВІ ДОСЛІДЖЕННЯ В УКРАЇНІ В СФЕРІ ЕЛЕКТРОНІКИ ТА ТЕЛЕКОМУНІКАЦІЙ - Часник , Дмитро (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2023)
За останні декілька років науковцями України проведено цілий ряд фундаментальних і прикладних досліджень в галузі телекомунікацій та електроніки. Основні напрямки діяльності можна виділити такі [1], [2]: