ДОСЛІДЖЕННЯ МЕДИЧНОЇ ГРАМОТНОСТІ ДОРОСЛОГО НАСЕЛЕННЯ У ЄВРОПЕЙСЬКИХ КРАЇНАХ - Матульчік, Юліус; Сейчова, Любослава; Волярська, Олена (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2023)
У європейській педагогічній науці і практиці вивчення проблем медичної грамотності дорослого населення, проведення наукових досліджень щодо виокремлення тенденцій підвищення цієї грамотності дорослих є достатньо новими. Дослідження рівнів медичної грамотності дорослого населення проведено у багатьох європейських країнах у зв’язку з потребою в активізації політики держав щодо підвищення медичної грамотності різних категорій дорослого населення.