ПЕРЕВАГИ ТА НЕДОЛІКИ ЦИФРОВОЇ ОСВІТИ - Азюковський , Олександр; Пащенко , Олександр; Медведовська , Тетяна (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2023)
Цифровізація освітнього процесу зумовлена необхідністю широкого впровадження інноваційних технологій, появою нових вимог до спеціалістів, формування ключових компетентностей, нового цифрового покоління з особливими соціально-психологічними характеристиками.