ФОРМУВАННЯ ВНУТРІШНЬОГО СЕРЕДОВИЩА ЗАКЛАДІВ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я НА ОСНОВІ ІНФОРМАЦІЙНО-РОЗПОДІЛЬНОГО ПРОСТОРУ - Красножон , Тетяна (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2023)
Сучасні вимоги до проектування та будівництва медичних установ сформовані за принципом нозологічно обумовлених технічних рішень організації внутрішнього середовища виходячи зі специфічних особливостей превалюючої профільної патології, що вбачає здатність до пересування та самостійного обслуговування пацієнтів.