МЕТОДИЧНІ ЗАСАДИ ДІАГНОСТУВАННЯ РІВНЯ ПЛАТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ - Ємельянов , Олександр (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2023)
Важливою властивістю господарської діяльності підприємств є її ризикованість [1], що зумовлює необхідність як вимірювання цієї властивості [2], так і управління нею [3, 4]. Особливо високим є рівень ризикованості інвестиційної діяльності компаній [5], що необхідно враховувати, зокрема, і при оцінюванні їхніх інвестиційних [6–10] та інноваційних можливостей [11, 12].