НИЗЬКОДИФЕРЕНЦІЙОВАНА АДЕНОКАРЦИНОМА: ПРОБЛЕМА ДІАГНОСТИКА ТА ЛІКУВАННЯ - Костів , Андрій; Костів , Микола; Долина , Юлія (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2023)
Низькодиференційована аденокарцинома (НДАК) є одним з найагресивніших видів раку, що виникає з епітеліальних клітин шлунка, товстої та тонкої кишки, легенів та підшлункової залози. Цей тип раку відрізняється низьким рівнем диференціації клітин, що робить його особливо небезпечним і прогресуючим. Діагностика та лікування НДАК залишається складною проблемою для медичної галузі.