ГЕНЕТИЧНІ МЕТОДИ ПОШУКУ І ВИКОРИСТАННЯ МАРКЕРІВ В СИСТЕМАХ ДОПОВНЕНОЇ РЕАЛЬНОСТІ ВІЙСЬКОВОГО ПРИЗНАЧЕННЯ - Худов , Геннадій; Масленко , Олег; Герда , Максим; Балик , Іван; Хижняк , Ірина (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2023)
За останній час спостерігається тенденція поширення у збройних силах провідних країн світу використання різноманітних засобів доповненої реальності для вирішення завдань на оперативному і тактичному рівнях, наприклад, екіпажами літаків, вертольотів, суден, бойових машин, танків, окремими військовослужбовцями тощо. Це підтверджується ходом ведення бойових дій в російсько-українській війні.