ДОСЛІДЖЕННЯ СТАНУ ТА СУЧАСНИХ МЕТОДІВ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЗВЯЗКУ 5G В АВТОМОБІЛЬНИХ МЕРЕЖАХ - Березнюк , Андрій; Макаренко , Анатолій (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2023)
Дослідження спрямоване на огляд стану та сучасних методів забезпечення зв’язку 5G в автомобільних мережах [1]. Ми розглядаємо використання інтелектуальної транспортної системи як основи для автомобільних мереж 5G[2], з метою покращення безпеки та ефективності руху.