ТЕЛЕГРАМ-БОТ, ЩО ВИКОРИСТОВУЄ СТЕГАНОГРАФІЧНІ АЛГОРИТМИ ДЛЯ ПРИХОВУВАННЯ ІНФОРМАЦІЇ В ЦИФРОВИХ ЗОБРАЖЕННЯХ - Коршенко , Владислав; Громико , Ігор (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2023)
У даній статті представлено результати роботи над проектом "Телеграм-бот, що використовує стеганографічні алгоритми для приховування інформації в цифрових зображеннях". Описано аналіз існуючих рішень у галузі стеганографії та обґрунтовано вибір платформи Телеграм для реалізації проекту. Описано основні функції та можливості розробленого телеграм-боту, включаючи процес приховування та вилучення повідомлень з зображень. Також зазначено обмеження поточної версії телеграм-боту та перспективи подальшого розвитку програмного забезпечення. Керівник проекту ознайомив зі змістом роботи працівників силових структур держави в частині корисних елементів. Робота визнана корисною.