КЛАСТЕРИ ХУДОЖНЬО-ВИКОНАВСЬКИХ УМІНЬ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ МУЗИЧНОГО МИСТЕЦТВА-ПІАНІСТІВ ЯК ПЕДАГОГІЧНА ПРОБЛЕМА - Ван , Чєнь (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2023)
Виконавська підготовка майбутніх учителів музичного мистецтва є безумовним пріоритетом освітнього процесу в закладах вищої педагогічної освіти Пріоритетною вона є і для здобувачів, оскільки поступаючи до навчання, вони прагнуть займатися творчістю та вдосконалювати навички гри на музичному інструменті або співати, або диригувати тощо. Ця позиція є відомою для викладачів і науковців-методистів України і Китаю, що знаходить відображення як в їхніх наукових працях, так і дослідженнях: Ван Сітинг (2020); Касьяненко Л.О. (2001; 2019); Ля Сяолінь, (2022); Лу Чен (2015), ін.