РОЛЬ ГЕОДЕЗІЇ У ВІЙСЬКОВІЙ СПРАВІ - Долина , Юлія; Поплавка , Оксана (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2023)
Велике значення геодезія має у військовій справі. Без неї неможлива дія артилерії та ракетних військ, оскільки розташування знарядь і ракет, відстаней до цілей і їхнє положення на місцевості визначається геодезичними методами.