ЕФЕКТИВНІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ НЕОБОРОТНИХ АКТИВІВ: ПРОБЛЕМИ ТА ІННОВАЦІЇ - Вінніков , Ярослав; Астаф’єва , Катерина (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2023)
Ефективність управління необоротними активами є важливим аспектом діяльності будь-якого суб’єкту господарювання. Необоротні активи є активами, які мають тривалий термін служби і використовуються для виробництва продукції або надання послуг. Вони можуть включати нерухомість, обладнання, транспортні засоби та інші активи.