ПРАКТИКА ВПРОВАДЖЕННЯ ЕЛЕКТРОННОГО УРЯДУВАННЯ У ВЕЛИКОБРИТАНІЇ - Попов , Олександр (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2023)
Головним гаслом у впровадженні електронного урядування в розвинених країнах є дотримання принципів відкритості та підзвітності уряду перед своїми громадянами, що є важливим показником національного розвитку. Практика функціонування електронного уряду в зарубіжних країнах характеризується різноманітними моделями та підходами до впровадження, вивчення яких дає змогу говорити про можливості їх використання в Україні з урахуванням національної специфіки.