ПОВЕДІНКОВІ РЕАКЦІЇ НONEYNET НА ПРИКЛАДАХ ХАРАКТЕРНИХ МЕРЕЖЕВИХ АТАК - Колованова , Євгенія; Малахов , Сергій; Мелкозьорова , Ольга (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2023)
Вступ. В роботі розглянуто особливості функціонування та впровадження технологій активного мережевого захисту на прикладі мережі Honeynet. Визначено можливі напрями використання технологій штучного інтелекту (AI) та машинного навчання (ML) для реалізації поведінкових реакцій кластерних мережевих пасток (Honeypot), що входять до складу єдиної Honeynet системи.