ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНА ПЕРЕВІРКА ЕФЕКТИВНОСТІ МЕТОДИКИ ФОРМУВАННЯ У МАЙБУТНІХ ФІЛОЛОГІВ ЛЕКСИЧНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ В ІНДОНЕЗІЙСЬКОМУ УСНОМУ МОВЛЕННІ - Буровська , Олександра (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2023)
У статті представлено етапи планування та підготовки експерименту, розробка критеріїв та норм оцінювання лексичної компетентності в індонезійському усному мовленні майбутніх філологів. Розкриті та проаналізовані отримані результати експерименту. Обґрунтовані методичні передумови ефективності застосування розробленої методики формування у майбутніх філологів лексичної компетентності в індонезійському усному мовленні.