ФОРМУВАННЯ ТВОРЧОГО ПОТЕНЦІАЛУ ОСОБИСТОСТІ В СИСТЕМІ ПОЗАШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ - Дмитрієва , Оксана (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2023)
У статті розглянуто творчі здібності, творчий потенціал особистості, дана спроба його структуризації. Крім того означені можливості та сучасні напрями роботи закладів позашкільної освяти з формування творчого потенціалу особистості, визначено освітнє середовище та освітні траєкторії розвитку системи позашкільної освіти.