ВПЛИВ ІНТЕРНЕТУ НА БЕЗПОСЕРЕДНЮ КОМУНІКАЦІЮ ЛЮДЕЙ - Діордій , Катерина (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2023)
Актуальність дослідження даної тематики онлайн та офлайн спілкування заперечувати вкрай складно, адже попри розвиток цифрових технологій, їх безперечну зручність та весь позитивний вплив, що вони своєю появою несуть, слід також згадати про негативний бік, зокрема про зменшення безпосереднього спілкування.