ВИДОВИЙ ОБ’ЄКТ ЗЛОЧИНУ, ПЕРЕДБАЧЕНОГО СТ. 426 КК УКРАЇНИ - Надоєв , Артур (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2022)
Визначення характеру суспільної небезпеки кримінальних правопорушень проти встановленого порядку несення (проходження) військової служби, як і будь-якого іншого кримінального правопорушення, відокремлення його від суміжних складів задля призначення справедливого покарання, буде можливим лише за умови детального вивчення об’єктної складової. Особливого значення у даному контексті набуває «видовий (підгруповий) об’єкт» [1].