ДЕЯКІ АСПЕКТИ РЕГУЛЯТОРНОЇ ПОЛІТИКИ: КОНТЕКСТ МИРОБУДІВНИЦТВА - Оніщенко , Наталія (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2022)
В контексті майбутнього миробудівництва великого значення набувають проблеми удосконалення законодавства (ефективність і якість) в контексті оптимізації регуляторної політики в Україні. Даний виклад акцентує увагу на взаємовідповідності та взаємоузгодженості категорій «ефективність» та «якість» законодавства. Обґрунтування того факту, що ефективне на певному етапі життєдіяльності людини законодавство, може не відтворювати всіх ознак і властивостей категорії «якісне» законодавство. Вищенаведене підтверджене ілюстрацією щодо оптимізації законодавчої діяльності Верховної Ради України.