ІНТЕЛЕКТУАЛЬНІ ЕКОНОМІЧНІ СИСТЕМИ БУДІВЕЛЬНИХ ПІДПРИЄМСТВ: ОСОБЛИВОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ - Мамонов , Костянтин; Гой , Василь; Харів , Владислав (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2023)
Застосування на підприємствах інтелектуальної системи дозволяє покращити прибутковість інтелектуальної діяльності, розширює можливості використання нових правових, економічних та організаційних управлінських механізмів [1].