МОНІТОРИНГ ІНВЕСТИЦІЙНИХ ВКЛАДЕНЬ ЯК ЗАПОРУКА УСПІШНОЇ РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОЄКТУ - Камінський , Любомир-Роман (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2023)
На сьогоднішній день економіка нашої країни перебуває в кризовому стані. Ця ситуація зумовлена повномасштабною війною, яка триває в Україні вже практично два роки. Відповідно, існують ризики, пов’язані з вкладанням коштів, тобто, інвестуванням у нові проєкти та дофінансуванням уже чинних.