РОЛЬ ДЕРЖАВИ У РЕГУЛЮВАННІ МОНОПОЛІЙ - Парфьонова , Олена; Болгов , В. (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2023)
Монополістичним ринком називають той який без ідеальних замінників. Саме в той час, коли на ринку продавці продають продукти різного товарного ринку, це і називається недосконалою конкуренцією, а отже і монополією.