МОРСЬКА ТОРГІВЛЯ: ОПТИМІЗАЦІЯ ЛОГІСТИКИ ТА ОБСЛУГОВУВАННЯ - Білоруков , Артем; Левківська , Ауріка (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2023)
Морська торгівля забезпечується шляхом транспортування товарів водними шляхами різними типами суден. Протягом століть вона була і залишається важливою складовою світової торгівлі, полегшуючи рух товарів між країнами та континентами. Ефективна логістика є ключем до зниження витрат і збільшення прибутків у морській торгівлі. Спрощення ланцюга поставок від виробника до споживача - важлива умова вигідної торгівлі.