ПЕРІОДИЗАЦІЯ СТАНОВЛЕННЯ І РОЗВИТКУ УКРАЇНСЬКОЇ ПРАВОВОЇ СПАДЩИНИ - Кобко-Одарій , Вікторія (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2022)
Завдання поглибленої теоретичної розробки проблем освоєння правової спадщини все частіше висувається перед ученими. Тим часом фундаментальних досліджень, де теоретично узагальнювалися б складні питання щодо основних проблем, закономірностей та механізмів успадкування права в сучасному світі досі майже немає. Адже дослідження правової спадщини має важливе і теоретичне (глибше пізнання правових явищ), і практичне (вдосконалення правотворчого процесу, шляхи та способи реформування права) значення.