РОЛЬ УЧИТЕЛЯ У ФОРМУВАННІ ЦІННІСНОСТЕЙ УЧНЯ - Швидун , Людмила (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2023)
Цінності відіграють важливу роль у житті сучасної людини, держави та суспільства. Особливе місце їм відводиться в умовах надскладних ситуацій та викликів. Аксіологічна складова є частиною захисту України не лише під час війни, вона – важливий чинник системи національної безпеки держави і в мирний час.