ДИСОЦІАТИВНИЙ РОЗЛАД ІДЕНТИЧНОСТІ ЯК ОСОБЛИВА ФОРМА ПСИХІЧНОГО ЗАХВОРЮВАННЯ - Гамарц , Анастасія; Пахмурний , Віктор (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2023)
Актуальність дослідження. Дисоціативний розлад ідентичності не є остаточно дослідженим, розповсюдження даної теми допоможе залучити науковців, психологів і психіатрів до розуміння причин, симптомів і методів лікування дисоціативного розладу задля поліпшення результатів лікування та надання підтримки пацієнтам.