ПСИХОЛОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ЗАСТОСУВАННЯ МЕТОДУ ТІЛЕСНО- ОРІЄНТОВАНОЇ ПСИХОТЕРАПІЇ У ПІСЛЯВОЄННІЙ АДАПТАЦІЇ ОСОБИСТОСТІ - Іпатенко , Олена; Бондаревич , Світлана (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2023)
Щодня ми піддаємося стресу та психічному навантаженню. З одного боку, може здатися, що на кону лише наше психічне здоров'я, але це також впливає на наше фізичне тіло. Під час воєнного стану в Україні кожному з нас довелося більше думати, приймати термінові рішення, відчувати страх і щодня стикатися з невизначеністю.