ІНФОРМОВАНІСТЬ ГРОМАДСЬКОСТІ ЩОДО БАКТЕРІАЛЬНОГО ЗАБРУДНЕННЯ КЛАВІАТУР МОБІЛЬНИХ ТЕЛЕФОНІВ І КОМП'ЮТЕРІВ - Сєрік , Михайло; Мощенко , Єлизавета; Мокрякова , Марина (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2023)
Актуальність. У контексті громадського здоров'я та гігієни розуміння обізнаності людей щодо бактеріального забруднення поверхонь клавіатур мобільних телефонів та комп'ютерів має вирішальне значення. З огляду на часте використання цих пристроїв, обізнаність людей та дотримання ними гігієнічних правил відіграє ключову роль у запобіганні поширенню інфекцій. Це дослідження має на меті оцінити рівень обізнаності населення та його вплив на особисте та громадське здоров'я.