ОСНОВНІ АСПЕКТИ ВПЛИВУ ПСИХОЕМОЦІЙНОГО СТРЕСУ НА СТАН ШКІРИ - Шовкопляс , Антоніна; Пустова , Наталія; Біловол , Алла (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2023)
Актуальність. Стрес як реакція на психоемоційне перенавантаження у зв’язку з війною став проблемою, у значимості якої переконувати не доводиться. Водночас вплив стресу на організму є доволі генералізованим та включає у тому числі негативний вплив на стан шкіри, що створює передумови для дослідження механізмів цього впливу.