КВІТИ В ОСЕЛІ ЗА СИСТЕМОЮ ФЕН-ШУЙ – ОСНОВНІ ПРИНЦИПИ І ПРАВИЛА - Мараховська, Елеонора; Нікуленко, Світлана (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2023)
Мистецтво «фен-шуй», що поширюються з початку 90-х років минулого століття, останні часи, на тлі екологічних проблем із якими стикнулося людство отримала нових прихильників. Багатовікові постулати досить гнучко перекликаються з раціоналістичними тенденціями дизайну. В системі фен-шуй рослини мають величезне значення. Вони осмислюються як живі об’єкти, які випромінюють і живлять енергію. Квіти в оселі створюють атмосферу свіжості, спокою і, що особливо актуально саме зараз - символізують життя.