КОМУНІКАЦІЯ ПЕДАГОГА ТА СТУДЕНТА ВИЩОГО НАЧАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ПІД ЧАС ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ - Мельник , Христина; Бахмат , Наталія (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2023)
Постановка проблеми. З активним розвитком цифрових технологій, чимало змін та оновлень прийшло в освітню сферу, зокрема це стосується дистанційного навчання. Інформаційно–комунікаційні технології дали поштовх для вдосконалення навчально–виховної роботи студентів, що актуально на сьогодні.