ЯПОНСЬКА БІБЛІОТЕЧНА СИСТЕМА - Малюк , Ольга (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2023)
Питання становлення та розвитку бібліотечної системи Японії цікавили багатьох вітчизняних учених, зокрема О. Градець, Н. Конрада, В. Макарова, А. Ягубкіну А. та ін.