ШЛЯХИ УДОСКОНАЛЕННЯ РІВНЯ ПІДГОТОВКИ КАДРІВ СИЛ БЕЗПЕКИ І ОБОРОНИ УКРАЇНИ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ - Tінін , Дмитрo Геннадiйович (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2022)
В умовах воєнного стану в Україні актуальним постає питання покращення тактичної та інших видів підготовки працівників Національної поліції України та їх подальша адаптація до нових викликів, що виникають в результаті війни.